Berekentool:
bereken uw prijs van een frietwagen huren op locatie.

Via deze berekentool weet u binnen 3 minuten een goede richtprijs voor het inhuren van onze frietwagen!

Berekentool, Berekentool

Zo werkt de berekentool van Friet & Snacks On Wheels

Met deze berekentool ontvangt u in 4 eenvoudige stappen een richtprijs van de kosten voor uw gelegenheid. Via deze tool weten onze bezoekers gemiddeld binnen 3 minuten een goede richtprijs voor het inhuren van onze frietwagen! Houdt dus bij de hand:
1) Hoe veel gasten er worden verwacht
2) Maak de keuze of u alleen friet of ook snacks wilt serveren
3) Kies hierna of u uw gasten onbeperkt wil laten genieten of niet
4) Sluit uit welke sauzen en/of extra snacks u wilt serveren
5) Geef vervolgens aan of u wenst dat wij frisdranken verzorgen
That’s it! Vul je contact gegevens in en ontvang direct een richtprijs in uw inbox! Wilt u weten hoe onze frietkraam er uit ziet? Hier vind je foto’s van partijen bij voorgangers!

Aangezien wij onze kwaliteit, verse friet en snacks en vriendelijkheid waarborgen streven wij ernaar om binnen 12 uur na te bellen en te bevestigen of de door u opgevraagde datum ook daadwerkelijk past binnen onze planning. Mocht u over een kortingscode beschikken, dan kunt u dit telefonisch doorgeven. De berekende richtprijs is exclusief de korting, inclusief BTW.

Berekentool: waarom heeft Friet & Snacks On Wheels deze online offerte tool gemaakt?

Bij het inhuren van een frietwagen worden vaak vraagtekens gezet omtrent de prijzen. Vaak zijn er pakketten waarbij u zelf moet berekenen hoe veel u ‘als het goed is’ kwijt gaat zijn, en daar ontstaan nog al eens onduidelijkheden over. Wist u trouwens dat u als mobiele frietkraam vaak redelijk wat restafval overhoudt? Bijvoorbeeld wanneer er maar één gehaktstaaf wordt besteld. Om dit te voorkomen, en het gemak van een duidelijke prijs te geven, heeft Friet & Snacks On Wheels een berekentool opgezet.

Deze berekentool zorgt er dus voor dat u als klant een duidelijke richtprijs per mail ontvangt en tegelijk meehelpt om restafval te verminderen door aan te geven wat wel- en wat niet nodig is tijdens uw gelegenheid. Dit is in onze ogen een ideale combinatie!

Berekentool, Berekentool

Friet & Snacks

Fish & Chips

Leuk voor bedrijven

Friet & Burger