Een frietwagen huren in Nijmegen?

Friet & Snacks On Wheels is een familiebedrijf dat mensen zoals u al sinds 1970 voorziet van heerlijke friet en snacks op locatie bij evenementen, feesten en partijen. Een frietwagen huren in Nijmegen is een vrij eenvoudige keuze: Friet & Snacks On Wheels is namelijk gevestigd in Nijmegen en daarom rekenen wij geen reiskosten. Met veel passie en enthousiasme staan wij klaar om uw gelegenheid compleet te maken. Goede service vinden wij erg belangrijk, vandaar dat wij ook geen voorrij of opstartkosten rekenen voor uw gelegenheid in Nijmegen en omgeving. In dit geval komen dus gratis naar u toe binnen de omgeving van Nijmegen!

Momenteel heeft Friet & Snacks On Wheels een tweetal Frietwagens tot haar beschikking. Beide frietwagens beschikken over professionele apparatuur en worden iedere dag grondig schoongemaakt alvorens de voorraad wordt aangevuld. Het enige dat wij van u nodig hebben om op uw gelegenheid plaats te nemen is een 220 Volt stopcontact binnen een straal van 15 meter. Makkelijk, toch?

Wat is de prijs voor een frietwagen op locatie? Bereken het hieronder!

In jouw zoektocht naar een geschikte frietwagen op locatie komen we je graag tegemoet (letterlijk en figuurlijk 😉). Daarom hebben we een speciale berekentool gemaakt die het mogelijk maakt om binnen een minuut of 3 jou te voorzien van een passende offerte. Het werkt vanzelfsprekend – test het zelf maar!

Loading
Loading
Frietwagen huren Nijmegen, Frietwagen huren in Nijmegen
Frietwagen huren Nijmegen, Frietwagen huren in Nijmegen

Friet & Snacks

Fish & Chips

Leuk voor bedrijven

Friet & Burger