Op zoek naar een frietwagen op locatie?

Welkom bij Friet & Snacks on Wheels. Sinds 1970 voorziet ons familiebedrijf vele feesten, partijen, zakelijke bijeenkomsten en evenementen van een Frietwagen op locatie. Met veel passie en enthousiasme staat ons team klaar om u en uw collega’s, bezoekers, kennissen, vrienden en familie te voorzien van heerlijke friet en snacks.

Op dit moment beschikt Friet & Snacks On Wheels over 3 complete Frietwagens voorzien van professionele apparatuur. Uiteraard worden deze frietwagens worden iedere dag keurig schoongemaakt. Tevens worden de voorraden van de wagens dagelijks aangevuld. Het enige dat nodig is om uw gasten te voorzien van heerlijke verse frieten en snacks is simpel: nodig is een 220 Volt stopcontact binnen een straal van 15 meter.

Wat is de prijs voor een frietwagen op locatie? Bereken het hieronder!

In jouw zoektocht naar een geschikte frietwagen op locatie komen we je graag tegemoet (letterlijk en figuurlijk 😉). Daarom hebben we een speciale berekentool gemaakt die het mogelijk maakt om binnen een minuut of 3 jou te voorzien van een passende offerte. Het werkt vanzelfsprekend – test het zelf maar!

Loading
Loading
Frietwagen op locatie, Frietwagen op Locatie
Frietwagen op locatie, Frietwagen op Locatie

Friet & Snacks

Fish & Chips

Leuk voor bedrijven

Friet & Burger