Een snackwagen huren?

Welkom op onze website. Ik ben Freek Boerboom, een jonge ondernemende en met de paplepel ingegoten frietboer – Boerboom, frietboer… Jaren geleden, zo rond het jaar 1970, begon mijn vader met het bakken van friet en snacks in zijn eigen snackbar. Na een aantal jaar begon hij dit te doen op een vierwieler. Ik heb deze passie erg bewonderd en ben enorm trots dat ik vanuit dit familiebedrijf in 2012 zelf twee eigen snackwagens mag beheren onder de naam Friet & Snacks On Wheels!

Samen met mijn team verzorgen wij alle feesten, partijen, evenementen of bijeenkomsten van heerlijke friet en snacks. Door het gebruik van goede ingrediënten, verse producten en onze kennis zorgt Friet en Snacks On Wheels dat uw gasten met een volle buik en een grote glimlach aanwezig zullen zijn. Wij staan te popelen om u onze friet en snacks te serveren! Friet & Snacks On Wheels heeft 2 frietkramen welke beiden voorzien zijn van nieuwe frituurpannen, gril-platen en vrieselementen. Het enige dat nodig is op de locatie waar u ons wilt hebben is een 220 Volt stopcontact binnen een straal van 15 meter. Mocht deze er niet zijn dan vinden we samen wel een oplossing! Mocht het nou regenen of mocht er nou juist een erg felle zon staan: onze frietkramen hebben een overkapping zodat u niet afgeleid raakt van de heerlijke geur die uit onze frietkraam komt! Ik krijg er direct honger van, al zeg ik het zelf.

Wat betaal ik om een snackwagen te huren? Bereken het hieronder!

In jouw zoektocht naar een geschikte snackwagen op locatie komen we je graag tegemoet (letterlijk en figuurlijk 😉). Daarom hebben we een speciale berekentool gemaakt die het mogelijk maakt om binnen een minuut of 3 jou te voorzien van een passende offerte. Het werkt vanzelfsprekend – test het zelf maar!

Loading
Loading
Snackwagen huren, Snackwagen Huren
Snackwagen huren, Snackwagen Huren

Friet & Snacks

Fish & Chips

Leuk voor bedrijven

Friet & Burger